O nama

Nameštaj Dodić

Kompanija Dodić bavi se namenskom proizvodnjom nameštaja. Osnovana je 2003. kao mala manufaktura, i od tada beleži rast svih kapaciteta, uključujući infrastrukturu, kadar, proizvode i znanje kao najvažniji resurs. Posvećenošću i radom razvijene su različite grupe proizvoda a fokus proizvodnje su: ugaone garniture, TDF garniture, ležajevi, francuski ležajevi, kaučevi, sofe i fotelje.

Danas, kompanija Dodić proizvodi nameštaj za velike trgovinske lance i salone nameštaja u zemlji i inostranstvu. Veliki deo proizvedenog programa namenjen je izvozu, ipak Dodić nameštaj možete da pronađete i u salonima širom Srbije i regiona. Svaka godina donosi i nove linije Dodić nameštaja, koje ispunjavaju najzahtevnije standarde udobnosti i dizajna. Kruna uspeha su brojne nagrade i sertifikati, a neki od njih su: Sertifikat Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu za kvalitet nameštaja, Sertifikat Excellent Privredne komore Srbije, Priznanje regionalne privredne komore iz Leskovca za postignute izuzetne rezultate u proizvodnji i kvalitetu tapaciranog nameštaja, i druge. I na kraju, dokaz kvaliteta proizvedenog nameštaja je činjenica da se nameštaj Dodić prodaje u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Austriji.


Istorijat

Preduzeće DODIĆ osnovano je u porodičnoj kući vlasnika, a firma je brojala tek nekoliko radnika. Ipak, upornost se isplatila a preduzeće je izgradilo u poznati srpski brend.

Preduzeće se razvilo tehnološki, prostorno i kadrovski. Proizvodnja se danas odvija u novosagrađenom proizvodnom pogonu veličine 6.000 m2. Kancelarije zauzimaju 500 m2 a skladišni prostor 1.000 m2. Prateći objekti preko 3.000 m2. Ipak, najvažnije aspekt preduzeća su ljudi. Pretežno mladi kolektiv broji sada već 220 upošljenih, a fokus menadžmenta ostaje stalno na usavršavanju celog tima.

  • 2020 - Fabrika, savremenog formata, uvećanih proizvodnih kapaciteta, sa 220 zaposlenih i razvijenom mrežom internacionalne prodaje
  • 2016 - Moderna fabrika sa 140 zaposlenih i razvijenom mrežom prodaje
  • 2015 - Sertifikat "Excellent" Privredne komore Srbije
  • 2010 - Sertifikat Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu za kvalitet nameštaja
  • 2006 - Nove proizvodne hale
  • 2003 - Počinje proizvodnja u porodičnoj kući

Misija

Zadovaljavanje potreba klijenata inovativnim rešenjima na polju tehnologije i dizajna u industriji nameštaja, sa akcentom na kreativnošću i novim rešenjima.

Vizija

Dodić Nameštaj kao lider u regionu postavlja standarde, uvodi nove tehnologije i predstavlja primer dobrog pristupa savremenom globalnom tržištu ali i procesu proizvodnje.


Saloni